Partners en Klanten

D-Vision

"Marc is voor mij de 'go-to guy' als er zaken geregeld moeten worden. Zijn netwerk en energie kent geen einde en bovendien is het ook nog eens een toffe gast.

Nummer 52

Regelneefs: een alleskunner! Betrouwbaar, snel met een echte hands-on mentaliteit.

Met recht Juridisch

Mr Juridisch dat ben ik. Ik ben Wendy Franken - van Gils.

Na jarenlange ervaring  in juridische dienstverlening voor ondernemers te hebben opgedaan (in de advocatuur, bij een verzekeraar en als bedrijfsjurist) heb ik een optimaal bedrijfsmodel bedacht.

Optimaal voor de opdrachtgever maar ook voor mijzelf. Het is voor mij namelijk onmogelijk om een juridische situatie los te zien van de ondernemende persoon die erachter staat. Om mijn dienstverlening zo goed als mogelijk te kunnen verrichten is het van belang om de ondernemer te kennen en te weten of deze juist risico zoekend of eerder behoudend is. Chaotisch of juist consciëntieus.

Doordat ik mijn huidige relaties allemaal goed ken is het voor mij veel makkelijker om snel te schakelen en mijn dienstverlening direct op de opdrachtgever aan te passen. Dit werkt prettig voor iedereen.

Ik houd van het juridische gepuzzel, de opdrachtgever houdt van ondernemen en samen kunnen we elkaar van de beste (informatie)positie voorzien. Prachtig toch?

 

FEConcepts

Ter ondersteuning van ons team bij productpresentaties, installaties en beurzen werken we met veel genoegen samen met Regelneefs. Of het nu gaat om de levering van een vitrine, de installatie van een Autofry (de enige echte automatische friteuse met ingebouwd afzuigsysteem), ontwikkeling van marketing materialen, of ondersteuning tijdens een beurs; Vraag het Marc en hij ‘regelt’ het perfect. Zijn persoonlijke en proactieve manier van werken wordt niet alleen door ons, maar ook zeer door onze klanten gewaardeerd. Regelneefs is voor ons de ideale oplossing als je net die extra ondersteuning nodig hebt.

 

Dream 4 Kids

Hoe fantastisch!!!

Marc was onze privéchauffeur naar en in Parijs.

Als regelneefs regelde hij het busje, diesel, tolgeld en zichzelf als chauffeur.

Zoals een echte chauffeur betaamd zijn we netjes voor de deur opgehaald en afgezet.

Dit allemaal vrijwillig voor de stichting dream4kids. Je hoeft Marc maar wat te vragen en je krijgt het antwoord "zo geregeld".

Een enthousiaste, betrouwbare en hartelijke man. Wij kijken nu al uit naar de volgende samenwerking.

 

Digital Analog

Via zijn vorige functie als salesmanager hebben wij Marc leren kennen. Hier regelende hij het drukwerk altijd helemaal perfect voor ons. Vertouwelijk en een goed gevoel krijg je bij Marc.

Regelneefs sluit helemaal bij hem aan. Het is fijn om zo iemand in je netwerk te hebben

CBDOS

Hartelijk, behulpzaam, echt. Een rasechte ondernemer met het hart op de goede plek. Zo geregeld is een lijfspreuk die Marc keer op keer waar maakt. Daarom zijn wij bij CBDOS trots op onze samenwerking.  Een ambassadeur voor ieder bedrijf. Wij zijn natuurlijk steeds op zoek naar gezamenlijke projecten. Frank & Adrian CBDOS.